Aanmelden nieuwe leerlingen

Vaak krijgen we de vraag wanneer het gebruikelijk is om je peuter aan te melden voor de basisschool. Voor ons is het prettig om te weten hoe veel leerlingen er zullen instromen in het schooljaar. Dus is uw peuter 3 jaar geworden, dan is het prima om hem of haar al in te schrijven, graag zelfs! Ook is er altijd ruimte en tijd voor een oriënterend gesprek, kennismaking of rondleiding.

Wanneer u zich wilt oriënteren of uw kind wilt aanmelden op onze school, dan kunt u contact opnemen met de directeur Moniek Wolters. We laten u graag met trots onze school zien en vertellen in een kennismakingsgesprek dan het één en ander over de school.

Om een afspraak te maken kunt een e-mail sturen naar directie@deoosterbrink.nl, of bellen met de school: 0561-421677